Al het beton in en rondom vastgoed pakt MTS aan. Wij passen daarbij de nieuwste technieken en materialen toe. Resultaat is een gladde en vochtwerende laag beton zowel in horizontale als verticale toepassingen.


Repareren beton en betonnen afwerkingen

Een tweede hoofdactiviteit van MTS is betonreparatie. Voor elke offerteaanvraag onderzoeken wij de aard en omvang van de schade aan het beton. Vervolgens krijgt u van ons een hersteladvies op basis waarvan wij ook een prijsopgave maken.

Welke specifieke betonreparaties voeren onze vakmensen voor u uit?


Saneren en herstellen

Eerst zal MTS het beton grondig afkloppen om elke (verborgen) schade op te sporen. Het beton repareren, is een zaak van voorbereiding en ervaring. Wij werken uitsluitend met producten van gerenommeerde fabrikanten. MTS maakt gebruik van hun specialistische expertise, uitgebreid advies en laboratoriumfaciliteiten. Een zorgvuldige werkwijze is ons devies.


Reinigen

Verontreinigingen in het beton, veroorzaakt door roest van wapening of oude verfsystemen, worden door MTS gedegen aangepakt. Eerst dienen verontreinigingen te worden verwijderd of zeer intensief te worden gereinigd. Daarvoor gebruiken wij allerlei bestaande en beproefde methodes zoals zandwassing en reiniging onder (ultra) hoge druk.


Betonconservering

Om het beton na herstel te beschermen tegen weersinvloeden, is de beste behandeling het beton te voorzien van een eerste primerlaag van een corrossiebeschermer. Daarna volgen lagen met speciale betoncoating  en impregneermiddelen. Op betonnen vloeren kunnen functionele afwerkingen worden aangebracht, zoals antislip en/of decoratieve vloercoatings.

Betoninjecties

Indien er scheurvorming in het beton is opgetreden, injecteren we emulsies om de constructie te verstevigen. Ook injecteren we kelders om lekkage en vocht te stoppen of tegen te gaan.

Afwerkvloeren

Betonnen balkons, galerijen maar ook andere vloeren en trappen van beton kunnen door onze mensen worden voorzien van een afwerking. Ook is het mogelijk epoxy-troffelvloeren, vloercoatings en extra slijtlagen aan te brengen met een kunststof afwerking.

Een goed praktijkvoorbeeld staat hier.