Gevelrenovatie, gevelrestauratie en gevelonderhoud. Dat is wat MTS of Milieu Technische Service al 40 jaar doet en blijft doen.

Na grondige inspectie gaan onze vakmensen aan het werk en zorgen dat de gevels van gebouwen weer in een uitstekende staat worden teruggebracht. MTS werkt voor gerenommeerde aannemers, overheidsorganisaties, gemeenten, architecten, woningcorporaties, projectbureaus, beheermaatschappijen, bouwbedrijven en verenigingen voor eigenaren.

Daarnaast repareert ons team beton, reinigt gevels en lost ook vochtproblemen op. Wij leggen ook kunststof vloeren. Ook verhuren en plaatsen we steigers en keten. Zo nodig voeren de projectleiders ook inspecties
uit en stellen op basis van hun bevindingen een
gedegen adviesrapport op.

 

 Henk van de Wetering, Accountmanager van Remmers Bouwchemie B.V. uit Hoogeveen:

In de afgelopen 10 jaar dat ik voor Remmers Bouwchemie B.V. werkzaam ben, is onze relatie door wederzijdse uitwisseling van kennis en informatie veranderd van en klant-leverancier relatie in een intensieve samenwerking op basis van partnerschap. Dit vind ik een bijzonder waardevolle ontwikkeling, bouwen doe je tenslotte samen!

Eric Marijnissen, Verkoop Binnen- en Buitendienst:

Als MTS adviseert over de oplossing van een probleem, achterhalen zij eerst de oorzaak van dat probleem. Symptoombestrijding is voor hen geen optie, zij pakken de oorzaak aan. Een belangrijke competentie van MTS is hun jarenlange ervaring en kennis. Op basis hiervan gaan zij op zo’n manier te werk dat de opdrachtgever op termijn altijd beter geholpen is. MTS biedt duurzame oplossingen die opdrachtgevers uiteindelijk tijd en geld besparen. “Snelle stappen gauw thuis” en “langs de rand van de tafel” is geen goede aanpak bij het renoveren van gevels. De werkwijze van MTS is grondig, degelijk en betrouwbaar. Juist omdat zij de complexiteit van voeg- en metselwerk erkennen en door en door beheersen, steken zij hun onderzoek dieper en bieden betere oplossingen. Hierdoor zijn de resultaten van MTS altijd optimaal.

Familie Van Grieken, bewoner van galerijflat in de Gladiolenlaan zeggen over MTS:

“Deze mannen werken netjes en zorgvuldig, zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en erg dankbaar dat we ze van koffie en frisdrank voorzien. MTS is vast trots op deze mannen en terecht.”

 

Leo Bredie, Hoofd Monumentenwacht:

 

Prettig contact, flexibel, werken netjes.Kwaliteit en veiligheid staan bij MTS stevig in de steigers!