Het leggen van kunststof vloeren. Strak, sterk en duurzaam, deze vloeren kunnen intensief belast worden en gaan weer voor jaren mee. MTS kan betonnen vloeren afwerken door middel van het aanbrengen van beschermende of decoratieve coatings.

Welke vloer u ook heeft en welke afwerking in kunststof (kleur, dessin en systeem) u ook wenst, wij hebben daar een oplossing voor.

We leveren kunststofvloeren voor garages, winkels, toonzalen en industriële panden. Maar denkt u ook eens aan balkons, galerijen of trappenhuizen. Ook particulieren kunnen met hun wensen bij ons terecht.

Kunststofvloeren

Wij leveren de volgende vloeren:


Gietvloeren

Gietvloeren kunnen in uiteenlopende kleuren en dessins gegoten worden. Hoogteverschillen kunnen vanaf een dikte van circa 2 mm opgeheven worden.


Vloercoatings

Met vloercoatings wordt een dunne beschermlaag van gemiddeld een millimeter over een al bestaande (betonnen) vloer aangebracht. Gemiddeld is deze coating niet dikker dan een millimeter. Een gecoate vloer is hygiënisch en kan overal worden toegepast. Vuil, schimmel en vloeistoffen krijgen geen kans op deze vloeren. Doordat elke RAL-kleur mogelijk is, is een vloer met vloercoating decoratief. Een ander voordeel is dat deze toepassing betaalbaar is. En ten slotte kan deze vloer antislip en/of brandwerend gemaakt worden. Het aanbrengen van een vlakke en gladde afwerklaag is vakwerk en valt of staat met de voorbehandeling. MTS is door kennis en ervaring in staat zo’n gladde vloer op te leveren.


Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn vloeren voorzien van een gekleurde of een geheel transparante sealing. Deze vloeren kunnen in laagdikten van 5 mm of meer worden aangebracht, zodat het creëren van afschot mogelijk is. De vloer is zeer slijtvast en (zwaar) mechanisch en chemisch belastbaar.


Vlokkenvloeren en betonlook vloeren

Deze vloeren zijn van troffelvloeren afgeleide, decoratieve, vloeren. Qua kleur en dessin kunt u kiezen uit een groot assortiment van afwerkingen en kleuren.